новинар

новинар и радио водител

Потребно ни е будење

Проект „40-те се новите 20-ти"

Не се натпреварувам со годините

Проект „40-те се новите 20-ти"

Никогаш не гледам реприза

Уредник на дневникот во МТВ и новинар

Помалку да зборуваме, повеќе да работиме