Совршен маникир за кратки нокти

24 август 2023

Долгите нокти не се за секого и тоа не е никаков проблем. Рацете на дамите со кратки нокти исто така можат да изгледаат елегантно доколку го одбереме вистинскиот маникир.

На кратките нокти одлично прилегаат темните нијанси, а тие се и најчест избор за сезоната што следи.

Освен тоа факт е дека со пократки нокти можете полесно да функционирате, а доколку сте нови во светот на маникирот советуваме да не започнувате веднаш со надградби.

Обликот може да се одбере и на кратки нокти, коцкаст, со заоблени рабови или целосно заоблен, а ќе го прилагодите на вашите прсти.

Доколку сте една од оние среќнички со долги и тенки прсти, кратките нокти одлично ќе ви прилегаат.

Најпопуларна боја моментално е зелената мача нијанса, на која и се приклучуваат и останатите нијанси, но во млечни варијации.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M e g (gel.bymegan)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (studiolesmains)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M e g (gel.bymegan)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M e g (gel.bymegan)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M e g (gel.bymegan)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Le Manoir (lemanoir)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alesya Sansilt (sansilt)

Фото: Instagram

Објавено:
24 август 2023
Категорија: 
Убавина