40 начини како да постигнете мачкаста шминка на очите

2 јануари 2014

Шминка на очите во форма на мачкино око е апсолутен хит. Речиси и нема девојка што не сака да проба барем една од формите преку кои се добива овој ефект. Бидејќи сме сигурни дека го обожавате овој тренд на шминка, за вас издвоивме 40 начини како  да постигнете еден заводлив поглед. Потребен ви е молив за очи, туш и четка за аплицирање сенка. Можете да почнете со пробување и тестирање која форма  најдобро ви стои.

Објавено:
2 јануари 2014
Категорија: 
Убавина