Alverde млеко за чистење лице – производ што секоја жена мора да го има

22 февруари 2017

Свежата и чиста кожа е дефинитивно клучот на убавината, па доколку сѐ уште не сте го нашле соодветниот производ за тоа, денеска ние имаме еден супер предлог. 

Станува збор за Alverde млекото за чистење на лице од линијата природна козметика на брендот која го следи биолошкиот ритам на кожата и ги поттикнува самокорективните функции. 

Ова прекрасно млеко за чистење лице од линијата на Alverde ја чисти и негува и сувата и чувствителна кожа, ја отстранува шминката, нечистотијата и прави да се чувствувате неверојатно свежо. 

Благодарение на фантастичната комбинација од сите состојки што ги содржи, кожата останува чиста и хидратирана долго време по употребата. 

Сите состојки, особено дивата роза ќе ја подобри функцијата на вашата кожа и ќе направи да се чувствувате подобро од кога и да е. 

Природната козметика не прави зависност  на кожата и не доведува до појава на намалување на способностите како што е случај кај поединечни синтетички козметички производ, кои доведуваат до тоа како последица на резистентноста на кожата на хемиски состојки. 

Во Вашата dm продавница можете да пронајдете голем спектар на природни козметичи производи кои благотворно ќе делуваат на Вашата кожа, ќе ја негуваат и штитат од неповолните штетни надворешни влијанија.

Повеќе за природната козметика на Alverde која можете да ја најдете во dm дрогерии, прочитајте на следниов линк

Објавено:
22 февруари 2017
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
766 пати