Бурбери знае што сакаат жените

19 ноември 2013

Лимитираната колекција „Golden Light“е составена од шминки и парфеми. Заштитен знак на целата колекција е златната боја која ја има на карминот, сјајот, лакот за нокти и мејкапот исто така е на база на златни светки.

 

Дел од колекцијата е и парфемот „Burberry Body“,кој исто така е во златна нијанса. Покрај парфемот, на продажба ќе бидат и други производи како што се млекото за тело, миризлива свеќа и минијатурен парфем идеален за секоја женска чанта.

Објавено:
19 ноември 2013
Категорија: 
Убавина