Cherry Cola усни е новиот мејкап тренд

9 септември 2023

Најновиот мејкап тренд на социјалните мрежи се Cherry Сola усни.

Можеме да кажеме дека сосема одговара со сезоната што иде и се прилагодува на есенските трендови.

Целта на ваквите усни е да се одбегне прикривање во целост на нивната природна нијанса.

Иако се нанесуваат неколку различни производи на усните сепак во фокус доаѓа природната боја.

Има уште една варијанта на овој тренд, кога целосно се прикриваат усните, за да се постигне совршена есенска шминка.

Кога сакате природната боја на усните да дојде до израз тогаш ќе нанесете црвена боја којашто не е многу пигментирана.

Видеото во продолжение ќе ви појасни сè.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (refybeauty)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (alxcext)

Објавено:
9 септември 2023
Категорија: 
Убавина