Дали овој тренд ќе го замени омбрето?

23 ноември 2013

Новата техника буквално го освежува изгледот, а е сосема едноставна со нанесување на темна нијанса на фарба на целата коса и потоа нијансирање посветли прамени на косата.

Најдобро би било овој тип фризура да не го правите самите, туку да оставите се во рацете на професионалци кои совршено ќе ги направат светлите прамени со помош на фолија.Flamboyage техниката допринесува личноста да изгледа природно и оптички го подмладува тенот.

Објавено:
23 ноември 2013
Категорија: 
Убавина