Диор ви ја претставува новата козметичка линија која пулсира во боите на есента

1 септември 2014

Колекцијата шминки на реномираната модна куќа Диор ја претстави најновата линија шминка која е во комбинација од пет нијанси на сенки избрани да парираат на класичните бои на Диор. Принципот е едноставен: секој пат тоа е игра од колорни комбинации насловени „5Couleurs“ кои освен сенките за очи нудат и кармини и лак за нокти.

Rouge Dior и лаковите Dior Vernis  се во хармонија со сенките и создаваат цврста и импресивна слика. Во 1969 година, линијата сенки „Les Yeux Dior“ направи вистинска сензација, па дури служеше и како извор на инспирација за прочуениот фотограф Гуи Боурдин.

Во 2014 година, Диор повторно наврави револуција, токму со новата козметичка палета.

Објавено:
1 септември 2014
Категорија: 
Убавина