Fashionel препорачува: Estee Lauder со 9 нови нијанси на најпродаваниот молив за очи

2 јуни 2015

Конечно, вашите омилени Estee Lauder ги презентираа новите, девет нијанси на најпродаваниот молив за очи. Витаминот Е и маслото од јојоба овозможуваат овој молив да е лесен за користење и лесно да се движи по должината на капакот од очите.

За поедноставно користење нанесувајте го моливот со силиконски апликатор.

Објавено:
2 јуни 2015
Категорија: 
Убавина