Fashionel препорачува: Јунска акција во дрогерии Cosmo

20 јуни 2015

kosmo

Вашите омилени парфеми и козметички производи овој јуни ќе ви бидат подостапни од било кога. Во пресрет на летните одмори, дрогериите Cosmo нудат специјални цени на голем број производи за нега и декоративна козметика.

Заминете на одмор комплетно подготвени.

Акцијата трае до 30-ти јуни!

На линкот овде можете да го погледнете целиот каталог и да го одберете вашиот омилен производ за оваа сезона!

Објавено:
20 јуни 2015
Категорија: 
Убавина