Fashionel препорачува: Месец на летни мириси во Cosmo дрогерии

11 јули 2015

Дрогериите Cosmo повторно ве изненадуваат. Јули е „Месец на летни мириси“, па доколку сè уште не го купивте вашиот омилен парфем или пак, сè уште не знаете за кој мирис да се одлучите, упатете се кон вашата омилена или најблиска Cosmo дрогерија.

Ве очекуваат големи попусти и убави мириси. Дали ќе се одлучите за Трусарди, Барбери, Бос или нешто друго од понудата, верувајте нема да згрешите. Сè што треба е да го одберете оној што најмногу ви се допаѓа.

Нека јули биде и ваш месец на убавите, летни мириси.

Дрогериите Cosmo ве очекуваат!

Објавено:
11 јули 2015
Категорија: 
Убавина