Fashionel препорачува: Нежната козметика Ziaja ваш сојузник на плажа

22 јуни 2015

Fashionel во соработка со Cosmo дрогерии ви препорачува…

Јунската акција во Cosmo дрогериите сè уште трае, па искористете ја шансата да ги добиете најквалитетните производи по неверојатни цени.

Нашиот денешен предлог е колекција за сончање од најдобриот и највредниот бренд од Полска, Ziaja.

Нивниот асортиман опфаќа голем број производи, меѓу кои и овие за комплетна нега за време и после престојот на плажа. Со нивна помош, ќе можете комплетно да уживате во сонцето.

Инаку, Ziaja е производ на една љубов помеѓу Александра и Зенон Зиаја од Полска. Нивната успешна приказна трае повеќе од 25 години, а вклучува 700 вработени и преку 900 производи.

За тајната на својот успех, Зенон Зиаја ќе каже: „Не е уметност да создадеш добро и скапо, туку да создадеш уметност која е добра и со прифатлива цена“.

Токму тоа сега ви е овозможено и во дрогериите Cosmo.

Објавено:
22 јуни 2015
Категорија: 
Убавина