Fashionel ви препорачува: Garnier сет за сончање

29 јуни 2015

38

Во екот на летните одмори, Cosmo дрогериите повторно нудат квалитетни производи за пристапни цени. Нашиот денешен предлог е сет за сончање Garnier Ambre Solaire. Млекото за сончање и спрејот со заштитен фактор нека бидат едни од задолжителните производи за летна нега. Доколку купите било кој од двата производа, Cosmo ќе ве израдува и со подарок.

За оние што не знаат, компанијата Garnier постои уште од 1904 година, а дел од L’oreal станува во 1970-тата година. Долгогодишното искуство е причина повеќе да имаме уште поголема доверба во нивните производи. Овој бренд што важи за еден од високо луксузните брендови во Азија, Јапонија и Индија, кај нас е достапен по одлични цени.

Ова лето бидете со Garnier и Cosmo дрогерии.

Побрзајте, уште два дена има до крајот на јунската акција во Cosmo!

Објавено:
29 јуни 2015
Категорија: 
Убавина