Fashionel во соработка со Cosmo дрогерии ви препорачува…

24 јуни 2015

11214083_631388266990062_2255988057274702668_n

Во текот на летните месеци , особено треба да се внимава и на негата на петите, односно стапалата. За таа цел, дрогериите Cosmo во својот богат асортиман нудат одлични производи за нега, а кои до крајот на овој месец можете да ги добиете по најповолни цени.

Еден од тие производи е и Scholl апаратот за пети, кој ќе ви овозможи совршена нега и во домашни услови. Доколку грубите пети се еден од проблемите со кои се соочувате, Scholl е решението. Вашите пети ќе бидат мазни и негувани, а разликата ќе ја воочите уште при првата употреба.

Уште една од причините зошто да го изберете Scholl е искуството кое оваа компанија го има преку еден век. Во негата на петите ќе ви помогнат и дијамантските кристали што се содржат во „валјакот“(rollerhead делот). Ќе добиете беспрекорно мазни пети за само 20 минути од вашето време.

Побрзајте во Cosmo!

Објавено:
24 јуни 2015
Категорија: 
Убавина