Имате тенка коса - ова се фризурите за вас!

15 јуни 2019

Тие што имаат тенко влакно на косата, знаат колку знае да биде тешко да се стилизира истата. Проблемот е во тоа што никогаш не можете да имате постојана фризура подолго време.

Сепак, постојат фризури кои се подобар избор од некои други и со кои апсолутно ќе можете да добиете сосема друг, многу подобар визуелен впечаток. 

Прв совет е доколку имате долга коса, да ја скратите макар до раменици, на тој начин ќе добиете волумен и квалитетот на влакното може да се подобри. 

Во продолжение погледнете ги фотографиите и инспирирајте се. Не само што ќе изгледате подобро со пократка коса, туку истата е во тренд и е совршена за одржување во летните денови.

Ова се нашите предлози:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) onJun 4, 2019 at 12:13pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by G L E N C O C O (@glencocoforhair) onFeb 13, 2019 at 1:46pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Danielle Priano (@daniellepriano) onJan 16, 2019 at 8:31am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) onNov 26, 2018 at 4:42pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Yepez (@jennifer_yepez) onMar 3, 2019 at 8:47am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) onJun 2, 2019 at 11:21am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by IGK Haircare (@igkhair) onMar 26, 2019 at 7:18am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gemma Chan (@gemma_chan) onSep 30, 2018 at 3:21pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) onMay 6, 2019 at 10:08pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) onJun 3, 2019 at 12:13pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by hh (@hayleyheckmann) onMay 8, 2019 at 3:14pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onJan 6, 2018 at 6:44pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) onJun 11, 2019 at 6:03pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christian Wood Hair Stylist (@cwoodhair) onMay 27, 2019 at 5:33pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ursula Stephen (@ursulastephen) onFeb 28, 2019 at 12:24pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) onJan 25, 2019 at 3:11pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) onFeb 23, 2019 at 11:11pm PST

 

Објавено:
15 јуни 2019
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
10.058 пати