Инстаграм профил нуди инспирација за секојдневни фризури готови за 3 минути

18 септември 2020

Колку пати ви се случило да си кажете дека не знаете што веќе да ѝ направите на косата, бидејќи ви е здодевно веќе да ги правите истите фризури.

Ние најдовме еден инстаграм профл, кој може да ви биде инспирација. Со оглед дека често сме во трка со времето, не секогаш можеме многу време да ѝ посветиме на косата. Затоа, жените бараат брзи и практични решенија дури и кога е фризурата во прашање.

Е токму такви се и фризурите кои ќе ви ги презентираме во продолжение.

Без многу труд, со ластиче или различни шноли и штипки за коса, можете да изгледате интересно и средено.

Понекогаш не ви треба ништо посебно, освен идеја :). Без разлика на тоа каков тип коса имате, можеби меѓу фотографиите во продолжение ќе ја најдете фризурата што ќе ви се допадне и ќе ви одговара, па ќе ја примените уште утре.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onSep 17, 2020 at 4:04am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onSep 16, 2020 at 3:42am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onSep 3, 2020 at 1:39am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 31, 2020 at 3:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 25, 2020 at 2:35pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 24, 2020 at 4:18am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 19, 2020 at 2:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 18, 2020 at 3:40am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 16, 2020 at 2:57pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 16, 2020 at 2:53pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onAug 1, 2020 at 2:58pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onMay 19, 2020 at 4:48am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onMay 19, 2020 at 4:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onMay 14, 2020 at 5:26pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onApr 29, 2020 at 4:18pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onApr 29, 2020 at 4:20pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onApr 11, 2020 at 1:04am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onApr 7, 2020 at 4:06pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onApr 4, 2020 at 7:23pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onMar 22, 2020 at 3:12pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onJan 8, 2020 at 2:29am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onJan 7, 2020 at 12:44am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) onJan 7, 2020 at 12:33am PST

 

 

 

Објавено:
18 септември 2020
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
4.070 пати