Како да ја миете косата!

31 јули 2017

Цел живот можеби погрешно сте ја миеле вашата коса. Стручњаците предупредуваат дека и оние со бујна и и сјајна коса треба да знаат за трикот кој ќе ја направи вашата коса поубава. Имате сè што е потребно во вашето купатило, тоа е регенератор и шампон. За волумен и сјај треба само да го змаените редоследот на нанесување, а тоа значи прво регенератор па потоа ја миете косата со шампон.

Регенераторот ја храни косата и полесно ќе ја исчешлате, но исто така ја „влече“ надолу косата и таа изгледа мазно и сјајно. На овој начин се хидрира вашата коса на посебен начин, го имате саканиот волумен, а вашата оштетена коса со секој третман ќе биде сè поубава.

 

Објавено:
31 јули 2017
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.051 пати