Какви фризури се носеле годината кога сте се родиле?

13 јуни 2019

Смена на модните трендови не ги одминува ниту фризурите. Од кратки до долги, секоја година носи некоја нова актуелност, а воедно нуди и шанса да го смените вашиот изглед.

Од друга страна пак, желбата да се биде тренди знае да доведе до униформираност и ископиран изглед, без разлика за кој сегмент од модната индустрија или индустријата за убавина се работи.

Доколку ја ставате индивидуалноста пред се', тогаш ќе ви биде интересно да ги погледнете фотографиите во продолжение, бидејќи можат да ви дадат идеја како да го смените изгледот. Воедно, ако имате омилена декада на стилот, летото е идеален момент за експерименти.

Но, доколку не би да менувате ништо, туку само да се забавувате, тогаш проследете ги фотографиите до крај.

Во продолжение погледнете какви фризури се носеле годината кога сте се родиле:

1949

 

1950

 

1951

 

1952

 

1953

 

1954

 

1955

 

1956

 

1957

 

1958

 

1959

 

1960

 

1961

 

1962

 

1963

 

1964

 

1965

 

1966

 

1967

 

1968

 

1969

 

1970

 

1971

 

1972

 

1973

 

1974

 

1975

 

1976

 

1977

 

1978

 

1979

 

1980

 

1981

 

1982

 

1983

 

1984

 

1985

 

1986

 

1987

 

1988

 

1989

 

1990

 

1991

 

1992

 

1993

 

1994

 

1995

 

1996

 

1997

 

1998

 

1999

 

2000

 

2001

 

2002

 

2003

 

2004

 

2005

 

2006

 

2007

 

2008

 

2009

 

2010

 

2011

 

2012

 

2013

 

2014

 

2015

 

2016

 

2017

 

2018

 

2019

 

Објавено:
13 јуни 2019
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
9.363 пати