Креативен “spooky” маникир во стилот на Halloween

25 октомври 2023

Иако не спаѓа во листата на празници коишто ги прославуваме, Halloween или Ноќта на вештерките, почнува сè повеќе да се прифаќа особено меѓу помладите.

Од разно разни украси, костими и облека со дезени во стилот на духови, пајаци, вештерки, костури и страшни тикви, трговските центри, но и Инстаграм објавите добиваат помалку “spooky” изглед.

Оваа тематика се пренесува и во маникирот, а Инстаграм изобилува со креативни решенија што ги вклучуваат сите обележја на празникот.

Љубителките на оваа техника за разубавување на ноктите веќе имаат свои фаворити.

Доколку сте една од нив ви даваме неколку интересни идеи за уникатен Halloween маникир.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melanie Graves (overglowedit)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Imarni (imarninails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Samantha (samrosenails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lights Lacquer (lightslacquer)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by gelsbyjess (gels.byjess)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melanie Graves (overglowedit)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dayanna I. Sapiens (disseynails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dayanna I. Sapiens (disseynails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melanie Graves (overglowedit)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Samantha (samrosenails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Samantha (samrosenails)

Објавено:
25 октомври 2023
Категорија: 
Убавина