Лакови со ефект на змиска кожа

8 мај 2013

Брендот Essi се претстави со необична колекција лакови за нокти под името Repstyle Collection. Во колекцијата има шест вида лакови, богати металик нијанси кои по нанесувањето создаваат прекрасен животински принт. Новите лакови и нијанси можете да ги погледнете во продолжение.

Објавено:
8 мај 2013
Категорија: 
Убавина