Made in Macedonia: Органски рачно изработени сапуни налик на мали уметнички дела

7 април 2020

Среќата е во малите нешта на кои им е посветено големо внимание.

Ова е првата мисла што ни дојде на памет, кога листајќи низ шаренилото од содржини на Инстаграм наидовме на еден интересен домашен профил под назив @soapstudio23.

А неговата содржина како мало, скриено волшебство. Фотографии од органски изработени, еколошки сапуни со дизајни кои чиниш ќе ти прозборат од убавина.

Различни форми, идеи и мотиви, обединети под пораката за еколошка свесност здружена со бесконечната креативност.

Радост од мириси.

Еве за што зборуваме:

Објавено:
7 април 2020
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
618 пати