Маникир со златни детали е неопходен дел од изгледот оваа зима

28 јануари 2021

Златната боја го зазема своето место во модата и убавината, па неретко ќе ја забележите на деталите на облеката, накитот. Уредните нокти се задолжителен дел од изгледот на секоја  девојка, а токму со помош на златната боја, оваа зима може да правите магични маникири. Ставена на ноктите, златната делува и нежно и разиграно и празнично и формално, елегантно и модерно. Во продолжение ве инспирираме со неколку идеи како да ги украсите ноктите со детали на златно.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna (@aniarosiak_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DRYBY (@drybylondon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@glebovakat)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@thehotblend)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@thehotblend)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna (@aniarosiak_)

Објавено:
28 јануари 2021
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.879 пати