Машки летни фризури

15 август 2013

hairss13

Се вративте од одмор и би сакале да ја освежите вашата коса. Во продолжение ви прикажуваме дел од најактуелните машки фризури за лето 2013. Изберете ја онаа што најмногу ви прилега на обликот на лицето и бидете задоволни со себе и својот изглед.

Објавено:
15 август 2013
Категорија: 
Убавина