Месец на Jimmy Choo во Cosmo Tinex

1 јуни 2017

Дрогериите Cosmo Tinex ви подготуваат уште едно супер изненадување за месец јуни.

Започнете го ова лето со свежите мирисни ноти на парфемите со потписот на Jimmy Choo, што ексклузивно овој месец во дрогериите на Cosmo Tinex ќе може да ги купите со намалени цени дури до 25%.

Одберете го вашиот фаворит помеѓу Jimmy Choo, Illicit, L'Eau или Jimmy Choo Man и уживајте во позитивните топли денови што ни ги носи летната сезона.

Објавено:
1 јуни 2017
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
300 пати