Месец на Версаче во Космо дрогериите!

5 декември 2017

Декември е месец на Versace во дрогериите на Космо. Посетете нè и изненадете некој сакан со попустот од 25% на сите пафеми на овој бренд.

Ние се грижиме за нашите клиенти и на тој начин ја креираме нашата заедничка приказна. Новогодишните празници се блиску. Моментите го прават животот возбудлив. Имате голем избор, Ве очекуваме!

 

*Спонзорирана објава

Објавено:
5 декември 2017
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
570 пати