Најбрзи фризури за новогодишните забави

28 декември 2018

Овој период од годината е преполн со дружења и забави. Одењето на фризер пак, подразбира дека треба да најдете време и да одвоите средства, а понекогаш да се изменаџераат двете е тешка мисија.

Токму затоа, во овој текст ќе пронајдете инспирација за брзи и лесни фризури за во „пет до дванаесет“.

Колку за напомена, уредно правата коса е секогаш „ин“, како и различни варијанти на коњското опавче. Брановидните фризури исто така се популарни, но доколку не можете сами да го постигнете ефектот, тогаш одберете некоја друга варијанта како брановидна коса од расплетена плетенка.

Собраната коса во „опуштена“ пунџа, полусобрана коса како и сите варијанти на фризури со плетенка.

Она што посебно го препорачуваме за овие празнични забави се едноставни фризури со впечатливи шноли, ленти за коса, турбани, венчиња. Со ваков избор на наједноставен начин ќе постигнете одличен ефект и впечатливост.

Во продолжение погледнете ги примерите и инспирирајте се:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paula Ordovás (@mypeeptoes) onDec 27, 2018 at 7:15am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paula Ordovás (@mypeeptoes) onNov 28, 2018 at 11:57pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paula Ordovás (@mypeeptoes) onNov 20, 2018 at 11:31am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paula Ordovás (@mypeeptoes) onNov 15, 2018 at 11:09am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sara (@collagevintage) onNov 29, 2018 at 12:29pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) onDec 10, 2018 at 8:54am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) onNov 30, 2018 at 4:33am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) onNov 14, 2018 at 7:22am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) onDec 16, 2018 at 8:11am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) onDec 26, 2018 at 3:54pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) onDec 26, 2018 at 3:54pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Lawless Lee (@happilygrey) onDec 20, 2018 at 3:31pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) onOct 18, 2018 at 4:46pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KRISTIN ESS HAIR FOUNDER (@kristin_ess) onOct 22, 2018 at 3:53am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KRISTIN ESS HAIR FOUNDER (@kristin_ess) onDec 10, 2018 at 7:36pm PST

 

Објавено:
28 декември 2018
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.792 пати