Најлегендарните холивудски шишки на сите времиња

12 јули 2013

Фризурите честопати се менуваат во зависност од трендовите и фантазијата која ја имаат дизајнерите и стилистите, но едно нешто секогаш останува модерно и кул, а тоа се шишките. Нив едноставно можете да ги комбинирате со сите фризури, со најпознатата боб-фризура, со виткана, права, степенаста, па дури и лелеава фризура. Ајде да направиме еден маратон низ времето и да видиме ѕвездите во Холивуд кои се закитија со титулата најлегендарни шишки на сите времиња.

Бет Дејвис, 1930

 

Тејлор Свифт, 2013

 

 

 

Објавено:
12 јули 2013
Категорија: 
Убавина