Најлесни и најчести фризури за плажа

28 јули 2020

 

Плажа е место за опуштање, но факт е дека жените се' повеќе внимание обрнуваат како изгледаат дури и на ова место за одмор.

Постојат неколку фризури кои се лесни, не бараат премногу труд и се соодветни додека го поминувате времето сончајќи се.

Во продолжение ве потсетуваме на нив.

Wet look

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Polina Malliotaki (@poliniciousbeauty) onJul 22, 2020 at 12:00am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@parasiempreeeeee) onJul 28, 2020 at 3:59am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julie Boone (@julesstagrm) onJul 28, 2020 at 1:44am PDT

„Мокриот изглед" го популаризираше Урсула Андрес во филмот „Доктор Но" (Џејмс Бонд) од 1962 година. И покрај толку години, оваа фризура си го наоѓа местото на листата на популарни трендови. Не е многу комплицирано да ја задржите и после плажата. за што ќе ви биде потребно малку лак за коса и (можеби) и неколку шноли.

 

Висока пунџа

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Baba (@bababoom_2020) onJun 8, 2020 at 6:34am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@croptopp) onAug 7, 2018 at 12:35pm PD

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana & Del Fashion IGers (@ana_del_inspirations) onSep 2, 2016 at 2:24am PDT

 

 Ако имате долга коса, претходната варијанта може и да не е најдобриот избор за вас, бидејќи ќе ви пречи на вратот и ќе ви биде жешко. Затоа, популарната пунџа која се врзува високо горе е далеку подобар избор. Сепак, не им стои баш на сите врзана на темето, затоа прилагодете ја висината според својот облик на лице и коса.

 

Високо коњско опавче

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Djuna Bé Datthijn(@djunabdatthijn) onJul 26, 2020 at 11:40pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Belyed handcraft (@belyedhandcraft) onJun 8, 2020 at 11:37pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlotte Bridgeman (@charlottebridgeman) onNov 30, 2019 at 10:48am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlotte Bridgeman (@charlottebridgeman) onJun 12, 2019 at 2:09pm PDT

 Најпрактична и најлесна верзија на врзување на косата, која често може да биде неуредна на плажа. Сепак, не заморувајте се ако ви се појави некој прамен од страна, сепак се работи за плажа, а и природниот изглед е најдоброт нешто што можете да си го дадете во летниот период.

 

Плетенка

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KELLY HILLTRAVEL & LIFESTYLE (@kellyyhill) onMay 28, 2020 at 6:53am PD

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KELLY HILLTRAVEL & LIFESTYLE (@kellyyhill) onMay 25, 2020 at 5:57pm PD

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KELLY HILLTRAVEL & LIFESTYLE (@kellyyhill) onJul 7, 2020 at 6:05pm PDT

 

 

Камуфлажа

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@elena18klv) onJul 28, 2020 at 5:16am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KÜBRA (@kybradinas) onJul 28, 2020 at 3:53am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giel hair-nails-body (@giel_skoufa) onJul 9, 2020 at 8:22am PDT

 Ако воопшто пак не сакате да се заморувате со косата додека сте на плажа, тогаш послужете се со марама, турбан или шешир и максимално уживајте!

 

 

Објавено:
28 јули 2020
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.508 пати
Тагови: 
фризури плажа