Нашминкајте се како ангелите на Викторија Сикрет

25 декември 2014

sminka-angeli

Ангелите на Викторија Сикрет се најголема модна сензација, особено по феноменалната ревија на почетокот на декември во Лондон. Доколку сакате да го постигнете нивниот изглед во однос на шминката, тогаш следете ги советите од Меган Паркер, која има над 700. 000 следбеници на Youtube. Во видео туторијалот, Меган чекор по чекор покажува како да се нашминкате, односно од нанесувањето на пудра, па се до финалниот изглед, вклучувајќи ги и производите кои ги користи. Погледнете го видеото и пробајте да се нашминкате по нејзиниот пример.

Објавено:
25 декември 2014
Категорија: 
Убавина