Нашминкајте се како Кендис Свeјнпол

27 август 2013

Познатата шминкерка на ангелите на Викторија Сикрет Џена Антон и манекенката Кендис Свејнпол покажуваат како да се нашминкате како вистинска модерна убавица. Со помош на овој видео туторијал можеби нема да добиете совршени пропорции и долги нозе, ама може да ги употребите упатствата за да постигнете лесна дневна шминка. Иако во случајов се употребени козметички производи од брендот Викторија Сикрет, може да се служите со шминка во боите наведени во видеото од кој било друг произведувач.

 

 

 

Објавено:
27 август 2013
Категорија: 
Убавина