Кога немате доволно време да направите соодветна фризура, а денот ви налага да изгледате елегантно, тогаш ниската пунџа е нешто што прво нѝ паѓа напамет.

Станува збор за фризура што се прави за исклучително кратко време, а ќе направи да изгледате елегантно и средено во секоја ситуација.

Ниската пунџа е секогаш прв и сигурен избор што оди со секоја комбинација, а ќе направи да изгледате супер тренди и уникатно.

Оваа фризура можете да ја направите за некoлку минути, а доколку на истата додадете и некоја шнола или пак друг додаток за коса, тогаш имате полн погодок.

Без разлика дали патецот ќе го оставите на средина или пак на страна, пунџата е избор број еден да изгледате елегантно во моментите кога немате доволно време за нешто повеќе.

Девојките веќе долго време ја обожаваат, а истата е дефинитивно класик на кој секогаш му се враќаме.

Инфо и фото: Modamo.info

Објавено:
4 април 2019
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.023 пати