Нова есенска кампања за декоративна козметика на Келвин Клајн

15 август 2013

 

„Боите на шминката“ е насловот на новата есенска кампања на Келвин Клајн каде учество земаа убавите модели Феи Феи Сан, Каролина Браш Нилсен и Тилда Линдстам. Кампањата ја фотографираше Дејвид Симс, а девојките ги покажаа своите вчудоневидувачки атрибути нагласувајќи го есенскиот спектар на бои преку богатиот репертоар на сенки за очи, маскари и кармини.

 

Објавено:
15 август 2013
Категорија: 
Убавина