Парфем наменет за сите љубители на дизајнот на Ели Сааб

1 ноември 2014

Парфемот е составен од ноти кои се идеални за зимската сезона, а од модната куќа Ели Сааб го опишуваат како волшебен и страстен парфем, кој предизвикува зависност. Се работи за обновено издание на парфемот, кој дизајнерот го лансираше во 2011 година. Интензивниот мирис е спој на повеќе ноти, меѓу кои доминираат јасминот и медот.

Објавено:
1 ноември 2014
Категорија: 
Убавина