Патец на страна како старо-нов тренд

7 мај 2013

Без разлика дали е фатена во пунџа или пуштена, важно е да има длабок патец на едната страна. За пример погледнете ја галеријата од фотографии направена за времена ревиите за модните колекции за пролет-лето 2013.

 

Алтузара

 

 

Објавено:
7 мај 2013
Категорија: 
Убавина