Патецот на страна фаворит на филмскиот фестивал во Венеција

30 август 2013

Моран Атијас

 

Гол врат, во комбинација со голи рамена, патец во косата, масивни обетки и маркантни парчиња брошеви, продефилираа на црвениот тепих на 70-тиот по ред филмски фестивал во Венеција. Во поглед на фризурата, природниот изглед беше одлика на сите ѕвезди. Брановидни прамени, пунџи и плетенки, со истакнат патец, гламурозни тоалети и многу насмевки. Погледнете ја галеријата и одберете ја вашата фризура:

 

Вирџинија Ледојен

 

Објавено:
30 август 2013
Категорија: 
Убавина