Шампон за суво миење на косата

12 јуни 2013

Шампоните за коса се во форма на спреј и се лесни и практични за употреба. Спрејот се нанесува на темето на косата, се остава да постои неколку секунди и потоа се вртријува со прстите. Ефектот е долготраен, а косата ќе изгледа како да е свежо измиена. Покрај практичната страна, шампонот за коса не остава траги на облеката, а косата останува чиста и уредна.

Објавено:
12 јуни 2013
Категорија: 
Убавина