Smart Serum Custom-RepairSerum - вашата кожа ќе ви биде благодарна

17 октомври 2014

PhotoGrid_1406446788653 го поправа оштетувањето што го гледате и ... што не го гледате...

Ако се прашувате зошто Smart Serum Custom -Repair Serum-от е добар за вас, одговорот е дека го поправа оштетувањето што го гледате, но и она што не го гледате.

Компанијата Clinique и овој пат се потруди да им овозможи на потрошувачите нешто ново и корисно за нивната кожа. Со новиот Smart Serum Custom -Repair Serum презентираат единствена формула што ќе создаде кожа каква што посакувате.

 - Пред пет години имавме желба да создадеме серум кој ќе може да се прилагоди во поправањето на кожата. Со други зборови, целно и видливо влијае на променливите потреби на кожата, како што е изедначување на тен, намалување на линии и бори, ја зацврстува и го враќа нејзиниот сјај - велат од компанијата.

Кожата го памети секој одмор на плажа, секој магловит ден, секој роденден. Водени од испитувања, постојат оштетувања кои на нас не ни се веднаш забележливи, а ги има во секој период од животот. Со тек на време, оштетената кожа испраќа сигнал кој го поттикнува нашиот серум во акција, создавајќи отпор ако е потребен и каде е потребен.

Затоа тука е Smart Serum Custom - Repair Serum, одличен за кожата на секоја возраст. Вашата кожа ќе ви биде благодарна, а и вие ќе се чувствувате многу поубаво, помладо и посвежо.

Објавено:
17 октомври 2014
Категорија: 
Убавина
Тагови: 
кожа Орбико Clinique