Со ластиче и чешел: Лесни, а ефектни фризури кои можете да ги направите дома

15 февруари 2022

Сите понекогаш знаеме да се покориме пред монотонијата и долго да носиме една иста фризура. 

Ако ви е потребна промена и сакате да смените нешто во својот изглед, а притоа да не вложувате, ние пронајдовме супер идеи.

Се работи за фризури за кои ви е потребно ластиче и чешел и многу малку време. Повеќето изгледаат одлично на оние што имаат подолга коса, но некои изгледаат подеднакво интересно и на боб-фризура.

Погледнете и инспирирајте се:

 

@brylkaproject Wedding guests hairstyle #hairtutorial #hairideas #summerhair #easyhairstyles #hairtutorials #easyhair #hairinspo #hairtok ♬ Se Te Nota - Lele Pons & Guaynaa

 

@brylkaproject Evening hairstyle #hairideas #hairinspo #hairtutorials #easyhairstyles #hairhack #hairstylist #ponytail #easyhair #hairtok #hairtutorial ♬ Goodbye (feat. Lyse) [Slow Version] - Feder

 

@brylkaproject Easy to updo #hairstylist #hairideas #hairinspo #hairtok #hairhack #hairtutorials #summerhair #hairstyles #ponytail #hairtutorial ♬ Ice Me Out - Kash Doll

 

@brylkaproject Wedding guests hairstyle #hairideas #hairhack #hairstyles #hairtok #hairstylist #hairinspo #summerhair #easyhairstyles #bun ♬ original sound - Sickickmusic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
15 февруари 2022
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
3.990 пати