Сосема поинакви smokey eyes

16 мај 2013

Иако многумина сметаат дека розовиот и црвен пигмент може да направат лицето да изгледа како да е болно, сепак Гучи го докажа токму спротивното нанесувајќи ги сенките според техниката за добивање ефект на smokey eyes.

Поинаков и необичен стил, но сепак одличен за сите оние кои негуваат уникатност и оригиналност во секој поглед.

Објавено:
16 мај 2013
Категорија: 
Убавина