Стилист прави неверојатни трансформации кај жени на различна возраст

23 јануари 2019

Една мала промена во стилот, фризурата или шминката, може да направи неверојатна визуелна трансформација, а тоа суштински може да влијае на самодовербата кај луѓето.

Добро познавајќи ја психологијата на човекот, рускиот стилист Константин Богомолов прави фасцинантни трансформации кај жени на различна возраст, интервенирајќи во промена на нивната облека, фризура и шминка.

Резултатите од неговата работа се неверојатни, а притоа тој става акцент на моментот дека не постои никаква хируршка интервенција.

Фотографиите на кој е видлива разликата пред и по стилизирањeто, беа објавени на Bored Panda.

 

Објавено:
23 јануари 2019
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
2.762 пати