Тренд: 50 нијанси на син маникир инспириран од морето

1 април 2021

По толку месеци минати дома, а во екот на пролетта и убавото расположение, невозможно е да не се сетите на спокојот на морето и неговата длабока сина боја. Експертите велат дека прошетката покрај море многу позитивно влијае на човековата добросостојба, а тоа се должи меѓу останатото и на морското синило. 

Токму тие морски сини нијанси носталгичните убавици од Инстаграм ги пренесуваат во облеката, косата, па и ноктите. Во продолжение, погледнете неколку идеи за маникир со доминација на сината боја. 

 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi (@nailsbynaomi_d)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @jj.nailsssss

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole (@humble__nails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole (@humble__nails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@detail_nail)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ChileNails (@chilenails)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jess (@frecklepusnails)

Објавено:
1 април 2021
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.842 пати