Трендовска шминка и богат избор на фризури на Британските модни награди

5 декември 2013

 

На Британските модни награди кои се одржаа неодамна видовме богат избор на изгледи кога шминката и фризурата се во прашање. Атрактивна шминка и фризура, екстремни варијанти со кои се презентираше убавината, некои беа похрабри, а некои достојни на сопствениот стил. На црвениот тепих триумфираа црно, бели и платинести нијанси на боја за коса, кратки и долги фризури кои беа главно во стилот на 50-тите и 60-тите. Шминката имаше неколку варијации почнувајќи од пастелните тонови, па се до гол и блед изглед надополнет со црешови и темни црвено-виолетови нијанси на кармини.

Еве ја галеријата на најзабележителните изгледи:

Објавено:
5 декември 2013
Категорија: 
Убавина