Вера Мештеровиќ препорачува: До беспрекорен маникир со Wonder Base

28 февруари 2018

Драги дами,

За совршен изглед на вашите нокти, еден од клучните моменти е да имате идеална подлога.

Целта на подлогата односно базата е да се маскираат сите несовршености и да се прикријат сите недостатоци на ноктот, за да го одготвиме за беспрекорен маникир.

Токму затоа во козметиката на Clarissa, ставивме особен акцент на исклучително квалитетната база за маникир, Wonder base.

Благодарение на неговите својства и врвните карактеристики, ги прикрива сите несовршености на ноктите без никаков траг, се суши брзо, а трае подолго од две недели.

Со Wonder base се создава идеална врска со лаковите LEI од богатиот избор на колекции од Clarissa, со што крајниот резултат е перфектен изглед на вашите нокти.

Ваша,
Вера Мештеровиќ

Стајлинг: Елена Лука

Реализација: Fashionel.mk

*спонзорирана објава

Вера Мештеровиќ, е ексклузивен промотор на козметиката Clarissa, брендот чии почетоци се врзуваат за Рим уште од 1975 година, а е резултат на еволуцијата и технолошкиот прогрес на првата семејна компанија. Покрај брендираните, висококвалитетни козметички производи, во својата програма ја вклучува и Академијата и тренинг центарот за професионално изучување на сите тајни на маникирот и целата процедура на нега и убавина на нокти.

 

Објавено:
28 февруари 2018
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.394 пати