Вера Мештеровиќ препорачува: Со Clarissa до совршени усни

22 февруари 2018

Убавите и негувани усни се нешто што секоја жена ја прави уште поубава и попривлечна. Честопати бираме препарати кои можат да предизвикаат и контра ефект, затоа јас одлучив за моите усни да се погрижи Clarissa.

Со специјалните пигменти во разни нијанси и сетот за полутрајна шминка, имате можност да добиете совршени усни, во која боја сакате и на тој начин секогаш да изгледате дотерано и негувано.

Се работи за микропигменти, со лесна текстура, кремаста козистенција и на водена база. Продираат во површинскиот слој, а се сушат веднаш по инјектирањето, па не постои страв или нелагодност од разлевање.

Боите се прилагодени на сите тонови на кожата на усните. Големиот избор на пигменти овозможува ефикасна и квалитетна микропигментација па дури и на мрсна, односно темна кожа.

Уште поважно е тоа што пигментите се тестирани и  одговараат на сите стандарди и норми на Министерството на здравство во Италија, а одобрени се од американската егенција „FDA Americana“.

Со своето 35-годишно искуство, италијанскиот бренд Clarissa гарантира за квалитетот на своите производи, вклучително и овие пигменти.

Со Clarissa сте на чекор до совршени усни!

 

Ваша,

Вера Мештеровиќ

Стајлинг: Елена Лука

Реализација: Fashionel.mk

*спонзорирана објава
Вера Мештеровиќ, е ексклузивен промотор на козметиката Clarissa, брендот чии почетоци се верзуваат за Рим уште од 1975 година, а е резултат на еволуцијата и технолошкиот прогрес на првата семејна компанија и покрај брендираните, висококвалитетни козметички производи, во својата програма ја вклучува и Академијата и тренинг центарот за професионално изучување на сите тајни на маникирот и целата процедура на нега и убавина на нокти.

Објавено:
22 февруари 2018
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
1.542 пати