Вера Мештеровиќ препорачува: Тајната на беспрекорните нокти е во Clarissa подлогата

30 март 2018

Драги дами,

Веќе неколку месеци зборуваме за тоа како да постигнете убав изглед на вашите нокти. Досега беа презентирани разни колекции од понудата на Clarissa, а сè со цел да сте во тек со сите актуелни трендови и да го добиете најдоброто.

Но, факт е дека за да имаме убави нокти, како краен резултат, мора и подлогата да биде квалитетна. Токму затоа, денеска ве запознавам со Clarissa подлогите за нотки, кои имаат различна намена, но иста цел - да се постигне беспрекорен изглед на вашите нокти.

PRE Nail - ја отстранува маснотијата и гарантира совршено чистење и дезинфекција на ноктите. Не содржи ниту боја ниту мирис. Се користи непосредно пред прајмерот и пред гел базата, па овозможува гел базата да се задржи подолго на ноктите. 

PRE Nail 1 и PRE Nail 2 - Ова се подлоги кои гарантираат пефектна атхезија (совршено „слепување“) за реконструкциија на ноктите.

QUICK Fix - Ова е гел за краен сјај со ефект на стакло. Поинаков е од сите други гелови од овој тип, бидејќи не е потребно дополнително да се обработува и да се репарира неговиот сјај. Беспрекорниот сјај трае три недели. Го штити ноктот и не жолтее во ламба. 

QUICK Fix 2 - Овој УВ/ЛЕД гел е идеален за крајниот сјај за надградени нокти. Ефекот трае три недели и наменет е само за надоградба во гел или акрил.

За повеќе информации околу употребата и корисноста на ваквата палета производи, можете да се обратите на стручниот тим на Clarissa Balkan. 

Да се имаат совршени нокти не е веќе ниту невозможно, ниту тешко!

 

Ваша,

Вера Мештеровиќ

 

спонзорирана објава

*Вера Мештеровиќ е ексклузивен промотор на козметиката Clarissa, брендот чии почетоци се врзуваат за Рим уште од 1975 година, а е резултат на еволуцијата и технолошкиот прогрес на првата семејна компанија. Покрај брендираните, висококвалитетни козметички производи, во својата програма ја вклучува и Академијата и тренинг центарот за професионално изучување на сите тајни на маникирот и целата процедура на нега и убавина на нокти

 

Објавено:
30 март 2018
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
570 пати