(видео) Фризури за 5 минути

26 мај 2021

Никогаш не е доста од инспирација за фризури. Понекогаш сите знаеме да „тераме“ со иста фризура долго време, па од време на време, добро е да се направи и промена.

Не секогаш имаме доволно време да ѝ се посветиме на косата, па честопати бараме фризури кои не бараат голем ангажман.

Профилот на лондонската блогерка Аниса Сојка содржи токму такви примери.

Нејзиниот најголем трик е во убавата негувана коса и впечатливите модни додатоци. Волуменозни стегачи, биисерни стегачи, шноли со панделка, како и неколку начини како од обична фирузра да извлечете максимум.

Одвоивме неколку интересни предлози кои ви ги прикажуваме во продолжение, па во моменти кога не знаете што со косата, посегнете по доза инспирација:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anisa Sojka (@anisasojka)

 

Објавено:
26 мај 2021
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
5.842 пати
Тагови: 
коса фризури