Видео: Кратки вежби за отстранување на целулитот!

9 април 2021

Ако месеци наназад, пикнати под ќебе како мечки, зборувате како треба да станете и да вежбате и дека телото за лето се прави во текот на целата година, сега конечно е време да се одвлечкате бидејќи сезоната на белите панталони, шорцевите и костимите за капење е зад аголот! А тие не трпат целулит!

Вистина е дека волшебно стапче за отстранување на целулитот не постои и дека треба правилна исхрана и вежбање.

Следејќи го ова видео, потребни ви се 7 минути дневно, цврста желба и посветеност за да изгледате брилијантно во костимот за капење, без грам целулит!

На вежбање!

Објавено:
9 април 2021
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
859 пати