Вредносни ваучери од dm – совршен подарок за 8-ми март

7 март 2017

Вредносните ваучери се совршен избор за подарок за вашите сакани. По повод празникот на жената, 8-ми март, дрогериите dm имаат идеален предлог за вас: вредносни ваучери од 500 и 1000 денари, со кои ќе ги израдувате вашите сакани и ќе им подарите вистинско внимание.

dm подарок ваучерите можат да се набават во сите dm дрогерии во Скопје, Велес и Тетово.

Повеќе информации достапни на овој линк.

Сопственикот на dm вредносниот ваучер, може истиот едноставно да го искористи во било која dm дрогерија!
Се што треба да направи е да ги одбере посакуваните производи во вредноста на ваучерот кој му е подарен, и истите да ги плати со приложување на ваучерот на каса.

Притоа само треба да ги запази правилата на користење на ваучерот:
• Ваучерот се користи во целост, еднократно!
• Вредноста поголема од вредноста на ваучерот може да се доплати!
• Готовинска исплата на вредност помала од вредноста на ваучерот не се врши!

Подари со љубов и остави сами да изберат!

 

Објавено:
7 март 2017
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
606 пати