Ангелите на Викторија ви посакуваат среќни празници!

Иако од нив се очекуваше празниците да ни ги честитаат во провокативно издание, тие годинава го направија токму спротивното!

Облечени во преслатки пижами, Ангелите на Викторија Сикрет во краткото видео во продолжение, раскажуваат божиќна приказна со која на сите им ги честитаат новогодишните и божиќните празници.

Во видеото можете да ги видите прекрасните Лили Олдриџ, Кендис Сванпул, Алесандра Амбросио, Бехати Принсло, Карли Клос, Доцен Крос и Адриана Лима во магичен зимски дом.

Подготвувајќи се за најдрагата ноќ во годината, Ангелите на Викторија пакуваат подароци, додека ја читаат прекрасната божиќна детска приказна „Twas the Night Before Christmas“.

Погледнете ја зимската идила според Викторија Сикрет!

Објавено:
19 декември 2014