Бит-бокс видео атракција на Армани

Неверојатно креативна е  видео рекламната кампања за новата линија на CC кармини на Џорџо Армани. Кадарот е фокусиран на сензуалните женски усни кои изведуваат бит-бокс атракција. Одлична идеја, погледнете!

Објавено:
24 август 2013